Home   >   Over ons

Over ons

Gestart met een passie voor het dakdekkersvak, bestaat DW Waterdicht uit twee enthousiaste ondernemers en een vertrouwd team echte vaklieden. Sinds 2005 steken wij met het gehele team dagelijks al onze energie in deze onderneming om onze klanten kwalitatief perfecte en duurzame dakwerken aan te bieden.

Producten en diensten

DW Waterdicht biedt een totaalpakket van alle werkzaamheden die betrekking hebben tot dakwerken en dakconstructies. Met onze producten en diensten bieden wij voor elk vraagstuk met betrekking tot uw dak een passende oplossing. Van het vervangen van een dakgoot of regenpijp, plaatsing of renovatie van een schoorsteen tot zelfs het plaatsen van zonnepanelen. Omdat wij samenwerken met goede timmerbedrijven en aanneembedrijven houdt u bij ons altijd één aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden aan u dak.

Heldere communicatie

Omdat wij een kleine onderneming zijn is de communicatie naar onze klanten altijd erg goed. Wij zijn daarnaast als ondernemers nauw betrokken bij de uitvoering van onze werkzaamheden zodat u als klant optimaal van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam dak kunt genieten. Verder zijn wij erg flexibel en denken wij graag met u mee.

Duurzaam en veilig

Bij ons en onze werkzame vaklieden staan kwaliteit, duurzaam bouwen en veiligheid hoog in het vaandel. Om dit allemaal te realiseren worden onze werknemers zo nodig bijgeschoold in de nieuwste technieken en is iedereen in het bezit van het certificaat VCA Veiligheid. Omdat onze vaklieden de motor zijn voor onze organisatie, besteden we veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden en goede scholing. Er wordt in onze organisatie vooral aangestuurd op veilig werken volgens de laatste normen om zo nog lang van onze vaklieden te kunnen genieten.

U staat centraal

Een goede inventarisatie van de wensen van de klant is een cruciaal onderdeel om het uiteindelijke resultaat perfect af te leveren. Met een juiste expertise ontvangt u bij ons altijd een eerlijke prijs en het beste resultaat. Kortom, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid dan kunt u bij ons terecht. Met veel trots hebben we in de afgelopen jaren projecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Deze projecten lopen uiteen van kleine en grote projecten voor particulieren tot projecten voor bouwbedrijven en aannemersbedrijven, waaronder verschillende timmer- en onderhoudsbedrijven tot projecten voor VVE’s van kleine en grotere complexen.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u een van onze medewerkers spreken, neemt u dan gerust contact op via onderstaande gegevens:

DW Waterdicht
‘s-Gravenzandseweg 60F
2291 PE Wateringen
06 - 46264983
info@dwwaterdicht.nl

Waarom DW Waterdicht?

  • Vakkundige installatie Vakkundige installatie
  • Duurzame materialen Duurzame materialen
  • Heldere communicatie Heldere communicatie
  • Standaard 10 jaar garantie Standaard 10 jaar garantie
  • Korte wachttijden Korte wachttijden
  • Geen voorrijkosten Geen voorrijkosten

Heeft U vragen?

Neem direct contact op

Neem direct contact op 06-46264983

Uw mening telt!

"Uitstekende vakman die erg goed meedenkt en goede suggesties heeft. Absolute aanrader: alles volgens afspraak en op tijd geregeld."

Anoniem uit Westland


Lees alle recensies »