Inspectie, Onderhoud en Beheer

Door de huidige kwaliteit van toegepaste materialen en werkzaamheden bieden de daken van DW Waterdicht Dakbedekkingen zonder twijfel een levensduur van 15 jaar. Onze ervaring wijst uit dat onderhoud aan daken verzuimd wordt door de consument of bedrijf. Dit heeft een kortere levensduur van uw dak tot gevolg. Daarom is onderhoud aan uw dak van essentieel belang om de maximale levensduur uit uw dak te halen. Door jaarlijkse inspecties, klein onderhoud en reinigingswerkzaamheden uit te voeren voorkomt u onverwachte problemen en hoog oplopende kosten. DW Waterdicht kan u deze werkzaamheden voor u uit handen nemen.

Onderhoudscontract DW Waterdicht

Met een onderhoudscontract van DW Waterdicht Dakbedekkingen blijft u tevens op de hoogte van de conditie van het dak. Zo houdt u de kosten beheersbaar en kunt u zo lang mogelijk van uw dak genieten. Als u een onderhoudscontract afsluit bij DW Waterdicht Dakbedekkingen houdt dit het volgende in:

  • Elk jaar wordt uw dak geïnspecteerd en ontvangt u een schriftelijke rapportage over de staat van uw dak;
  • Tijdens de inspectie wordt er indien nodig en in overleg met u onderhoud gepleegd aan het dak;
  • Het grondig inspecteren en reinigen van het gehele dak;
  • Eventuele zwakheden in het dak zullen worden hersteld om grotere schade te voorkomen.

Kosten van een onderhoudscontract

De inspectie, de rapportage en de kleine herstel werkzaamheden zullen verricht worden tegen een vooraf vastgestelde prijs op jaarbasis. Hiervoor zal een onderhoudscontract opgesteld worden met de daarvoor geldende bepalingen. In de periode die overeengekomen is nemen wij alle zorgen, kosten en maatregelen voor onze rekening met de garantie dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de conditie en waterdichtheid van uw dak. Deze contracten zijn uitsluitend af te sluiten voor daken die door DW Waterdicht Dakbedekkingen zijn aangelegd. Daken die door derden zijn aangelegd, worden eerst grondig geïnspecteerd alvorens hier een contract voor afgesloten kan worden.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract voor uw dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan u graag te woord en adviseren u graag over de service die we kunnen bieden.

Waarom DW Waterdicht?

  • Vakkundige installatie Vakkundige installatie
  • Duurzame materialen Duurzame materialen
  • Heldere communicatie Heldere communicatie
  • Standaard 10 jaar garantie Standaard 10 jaar garantie
  • Korte wachttijden Korte wachttijden
  • Geen voorrijkosten Geen voorrijkosten

Heeft U vragen?

Neem direct contact op

Neem direct contact op 06-46264983

Uw mening telt!

"Uitstekende vakman die erg goed meedenkt en goede suggesties heeft. Absolute aanrader: alles volgens afspraak en op tijd geregeld."

Anoniem uit Westland


Lees alle recensies »