Lichtkoepels plaatsen

U wilt af van die donkere hoek of ruimte in een van uw woonruimtes. Het plaatsen van een lichtkoepel biedt dan een perfecte oplossing. Evenals het plaatsen van dakramen dienen lichtkoepels vakkundig te worden geplaatst om toekomstige lekkages te voorkomen.

DW Waterdicht levert en plaatst zowel klassieke als moderne lichtkoepels of lichtstraten. Tevens installeren wij ook ventileerbare koepels en toetredingsluiken tot uw dak. De sfeer die in huis wordt gebracht door de plaatsing van lichtkoepels maakt ons elke keer opnieuw enthousiast over dit fantastische werk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren om voor u de juiste lichtkoepels en materialen te adviseren en te plaatsen.

Onze werkwijze en installatie

Na het inventariseren van uw wensen kan DW Waterdicht voor elke situatie een passende oplossing bieden. Voor het vervangen van lichtkoepels of dakramen is het van belang om de juiste metingen te verrichten om vervolgens uw nieuwe lichtkoepel of dakraam te plaatsen. Bij het plaatsen van lichtkoepels in een gesloten dakconstructie zal er een uitsparing in het dak worden gezaagd, waarna de lichtkoepel wordt geplaatst en volledig waterdicht wordt afgewerkt. Tevens is het mogelijk om de binnenzijde naar uw wensen af te timmeren.

Garanties en voordelen voor het plaatsen van lichtkoepels bij DW Waterdicht

  • Ruime kennis van soorten lichtkoepels, materialen en beglazing;
  • Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Plaatsing van lichtkoepels volgens de nieuwste technieken en veiligheidsvoorschriften;
  • Standaard 10 jaar garantie op de materialen, verwerking en plaatsing van de producten van DW Waterdicht.

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan voor het plaatsen van een lichtkoepel via het offerteformulier. Wij zijn overtuigd van onze expertise en service en willen u graag een voorstel doen. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte inclusief een prijsopgave. Mocht een inspectie van uw dak op voorhand nodig zijn, worden hiervoor geen kosten doorberekend.

Waarom DW Waterdicht?

  • Vakkundige installatie Vakkundige installatie
  • Duurzame materialen Duurzame materialen
  • Heldere communicatie Heldere communicatie
  • Standaard 10 jaar garantie Standaard 10 jaar garantie
  • Korte wachttijden Korte wachttijden
  • Geen voorrijkosten Geen voorrijkosten

Heeft U vragen?

Neem direct contact op

Neem direct contact op 06-46264983

Uw mening telt!

"Uitstekende vakman die erg goed meedenkt en goede suggesties heeft. Absolute aanrader: alles volgens afspraak en op tijd geregeld."

Anoniem uit Westland


Lees alle recensies »