Home   >   Dakwerken   >   Dakramen plaatsen

Dakramen plaatsen

Met het plaatsen van dakramen of lichtkoepels in uw dak brengt u uw zolder of bovenwoning volledig tot leven. Het plaatsen van dakramen dient snel en veilig te worden gedaan. Nog belangrijker is de kwaliteit van de plaatsing. Als een dakraam niet waterdicht wordt geplaatst, kunnen er lekkages ontstaan waardoor uw dakconstructie op den duur in gevaar komt door rot of schimmel.

DW Waterdicht stelt al jarenlang haar klanten zeer tevreden met het plaatsen van dakramen, op zowel platte daken als op hellende daken. Voor de platte daken wordt het vaak gekozen voor lichtkoepels. Deze zijn ook te leveren en te plaatsen met een ventilatie mogelijkheid of zelfs als toetredingsluik tot uw dak. De mogelijkheden als ook de combinaties van dakramen zijn eindeloos. We adviseren u graag persoonlijk over de juiste keuze voor uw dak.

Onze werkwijze en installatie

Na het inmeten van de huidige situatie krijgt u van DW Waterdicht een passend advies. Dakramen kunnen vervangen worden of geheel nieuw geplaatst worden. Bij nieuwe plaatsing zal in overleg met u een passende oplossing bij de dak constructie worden gezocht. Ten opzichte van het vervangen van een dakraam zal er een gat gezaagd moeten worden in het dak. Nadat dit zorgvuldig is gebeurt zal het nieuwe dakraam geplaatst worden. Na plaatsing zal de binnenzijde een passende afwerking krijgen. De buitenzijde van het dak wordt volledig waterdicht afgewerkt.

Garanties en voordelen voor het plaatsen van dakramen bij DW Waterdicht

  • Uitstekende kennis op het gebied van kwaliteit en mogelijkheden van de verschillende dakramen;
  • Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Plaatsing van dakramen volgens de nieuwste technieken en veiligheidsvoorschriften;
  • Standaard 10 jaar garantie op de materialen, verwerking en plaatsing van de producten van DW Waterdicht.

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan voor het plaatsen van uw dakraam via het offerteformulier. Wij zijn overtuigd van onze expertise en service en willen u graag een voorstel doen. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte inclusief een prijsopgave. Mocht een inspectie van uw dak op voorhand nodig zijn, worden hiervoor geen kosten doorberekend.

Waarom DW Waterdicht?

  • Vakkundige installatie Vakkundige installatie
  • Duurzame materialen Duurzame materialen
  • Heldere communicatie Heldere communicatie
  • Standaard 10 jaar garantie Standaard 10 jaar garantie
  • Korte wachttijden Korte wachttijden
  • Geen voorrijkosten Geen voorrijkosten

Heeft U vragen?

Neem direct contact op

Neem direct contact op 06-46264983

Uw mening telt!

"Uitstekende vakman die erg goed meedenkt en goede suggesties heeft. Absolute aanrader: alles volgens afspraak en op tijd geregeld."

Anoniem uit Westland


Lees alle recensies »