Home   >   Dakbedekking   >   Groendaken

Groendaken

Groendaken worden elk jaar populairder en dat is niet zonder reden. Zo werkt een groendak geluidsisolerend, koelt het de onderliggende ruimte en wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd. De vegetatie op een groendak draagt bij aan een gezondere leefomgeving, zo wordt fijnstof geminimaliseerd en heeft het een luchtzuiverende werking.

U investeert daarnaast in een verfraaiing van de beschikbare leefruimte, hetgeen ook nog eens de waarde van uw bezit kan verhogen. Lokale overheden erkennen de meerwaarde van groendaken. Een groeiend aantal gemeenten draagt middels subsidieregelingen bij in de kosten.

Toch is niet ieder dak geschikt voor het aanleggen van een groendak. De voordelen van een groendak kunnen alleen worden behaald als de totale dakopbouw de mogelijkheid ondersteund. Zo is de onderliggende constructie en de professionele verwerking van kwalitatieve dakbedekkingmaterialen van cruciaal belang voor een succesvol groendak waar u jarenlang plezier van zult ervaren.

Onze werkwijze en installatie

DW Waterdicht biedt voor uw dak een totaaloplossing voor de plaatsing van een groendak. Vanaf de eerste inspectie tot aan de uiteindelijke oplevering is uw project bij ons in vertrouwde handen. DW Waterdicht is een erkend verwerker van de Royal Sedum groendaksystemen Mobiroof™ en Flordepot®. Met beide systemen wordt gebruik gemaakt van Sedum, een geslacht uit de vetplantenfamilie. Sedum verliest overdag minimaal aan vocht, waardoor de vegetatie tegen en langdurige droogte kan. Sedum is daarmee ook minder brandgevoelig dan bijvoorbeeld gras.

Mobiroof is een modulair prefab systeem dat vooraf is gevuld met zes soorten Sedum, waardoor u vanaf de dag van plaatsing kunt genieten van een fraai groen dak. De cassettes zijn eenvoudig te vervangen, waardoor onderhoud prima door uzelf uit te voeren is. U ontvangt na installatie een erkend Mobiroof groendak certificaat.

Flordepot is een driedelig opbouw systeem dat bestaat uit een vegetatiemat voorzien van mineralen meststoffen, een substraat en vers geknipte Sedum stekken. Na een seizoen zult u verbaasd zijn van het resultaat; een dekkende vegetatie met een grote variëteit aan Sedum soorten.

Garanties en voordelen van groendaken bij DW Waterdicht

  • Ruime kennis en expertise aanwezig over de mogelijkheden van groendaken en Royal Sedum Groendaksystemen;
  • Plaatsing volgens de nieuwste technieken en veiligheidsvoorschriften
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Standaard 10 jaar garantie op de materialen, verwerking en plaatsing van de producten van DW Waterdicht.

Vraag direct een offerte aan

Wij zijn ontzettend enthousiast over de mogelijkheden van groendaken en staan elke keer weer verbaasd van het prachtige resultaat. Vraag direct een offerte aan voor het plaatsen van een groendak via het offerteformulier. Wij zijn overtuigd van onze expertise en service en willen u graag een voorstel doen. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte inclusief een prijsopgave.

Waarom DW Waterdicht?

  • Vakkundige installatie Vakkundige installatie
  • Duurzame materialen Duurzame materialen
  • Heldere communicatie Heldere communicatie
  • Standaard 10 jaar garantie Standaard 10 jaar garantie
  • Korte wachttijden Korte wachttijden
  • Geen voorrijkosten Geen voorrijkosten

Heeft U vragen?

Neem direct contact op

Neem direct contact op 06-46264983

Uw mening telt!

"Uitstekende vakman die erg goed meedenkt en goede suggesties heeft. Absolute aanrader: alles volgens afspraak en op tijd geregeld."

Anoniem uit Westland


Lees alle recensies »